Sevgili Velimiz,

Zorunlu olarak okula gelmeniz gereken durumlarda randevu almanızı ve aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi önemle hatırlatmak isteriz.

• Okula mutlaka maskeli gelinmeli ve maske okulda bulunulan süre boyunca çıkartılmamalıdır. Maskesiz ya da ventilli (valfli) maske ile binaya giriş yapılmamaktadır.
• Binaya girişlerde ateş ölçümü ve el antiseptiği uygulaması yapılacaktır.
• Ateş ölçümü 37.5 olan kişi için sağlık ekibi bilgilendirilecektir.
• Danışma alanında en fazla 4 kişi ve Mali İşler Bölümü alanında en fazla 2 kişi bekleyebilmektedir. Danışma ya da mali işler bekleme alanlarında en fazla 15 dk beklenebileceğinden, danışma görevlimiz velilerimize bahçede beklemeyi de seçenek olarak sunacaktır.
• Bahçede ve tüm bekleme alanlarında sosyal mesafe ve maske kullanım kurallarına uyulmalıdır.
• Her bir ziyaretçimizin bina içinde en fazla 15 dakika bulunması tüm çalışan, öğrenci ve ziyaretçilerimizin sağlığı bakımından önemlidir.
Sevgilerimizle,

TED Malatya Koleji