2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Ön Kayıt Duyurusu

Anaokulu Küçük Yaş Grubu’na, 2017 doğumlu öğrenciler alınacaktır.

• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 422 341 03 73 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Öğrenci adayları, 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren PDR uzmanlarımızca, mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.

• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Anaokulu Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2016 doğumlu öğrenciler alınacaktır.

• Öğrenci adayları, 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren PDR uzmanlarımızca mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere başvuru sırasına ve kontenjan durumuna göre okula davet edilir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 2 ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 422 341 03 73 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren PDR uzmanlarımızca mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere başvuru sırasına ve kontenjan durumuna göre okula davet edilir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 4. sınıfa kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan 4. sınıfa aday öğrenciler 12 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00'da, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına ve kontenjan durumuna göre PDR uzmanlarımızca mülakata alınacaktır.

• Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.

• Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki Okula Giriş Sınavı'nı iptal edebilir.

• Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 5. sınıfa kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan 5. sınıfa aday öğrenciler 12 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00'te, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Ortaokul 6 ve 7. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan 6. sınıflara aday öğrenciler 12 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00'ta, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• Ön kayıt başvurusu yapan 7. sınıflara aday öğrenciler 19 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00'ta, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Ortaokul 8. sınıfa kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan 8. sınıfa aday öğrenciler 18 Mart 2021 Perşembe günü saat 14.00'da, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Lise Hazırlık ve 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 422 341 03 73 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Lise Hazırlık ve 9. sınıflara LGS ve Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre öğrenci kabul edilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan Lise Hazırlık ve 9. sınıfa aday öğrenciler 19 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00'da, Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.

• LGS Sınavı sonuçlarına göre de lisemize kayıt yapılmaktadır. LGS Sınavı’nda okul yönetimince belirlenecek puanı aşan öğrenciler kontenjan durumuna göre PDR uzmanlarımızca mülakata alınacaktır.

• LGS ve Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre Lise Hazırlık ve 9. sınıfa aday öğrencilere çeşitli oranlarda burs verilecektir. Burs oranları ayrıca ilan edilecektir.

• Kayıt yaptıran öğrencilerimize; yabancı dil düzeylerini belirlemek üzere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanacaktır. Sınavda belirlenen barajı aşan öğrenciler 9. sınıfa; İngilizce dil yeterliliği bulunmayan öğrenciler ise Lise Hazırlık Sınıfına devam edecektir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Lise 10. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 422 341 03 73 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.

• Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

*Lise 11 ve 12. sınıflara sadece diğer TED Okullarından yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir. Bu seviyelere okul dışından öğrenci alınmamaktadır.