Covid-19

Sınıflarımızdaki sıralar arası sosyal mesafe 1.5 metredir.

Sınıflarda öğrenci başına 3.2 m2 alan düşmektedir.

Dünya Sağlık Örgütü , Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız;

Aşının ne zaman bulunacağı ve bu salgının ne zaman sona ereceği bilmemektedir.

SINIFLAR

Öğrencinin oturduğu sıranın sağındaki ,solundaki , önündeki ve arkasındaki sıraya olan uzaklık 1.5 mt dir. Sınıflardaki camlar toplam sınıfın % 10 dan fazladır ve doğal havalandırma yapılmaktadır.

SPOR SALONLARIMIZ

Spor salonlarımızda öğrenci başına derste düşen alan 16 m2 dir.

LABORATUVAR

Okulumuzdaki Laboratuvarlarımızda öğrenci başına 4.3 m2 alan düşmektedir.

GENEL

Okulumuz Muslukları Sensörle çalışmaktadır.

Okulumuzda Kağıt havluluk sensörle çalışmaktadır.

SAĞLIK

Okulumuzda tam zamanlı Okul Hemşiresi görev yapmaktadır.

Okul girişinde düzemli ateş ölçümü yapılmaktadır.

GÜVENLİK

Okulumuz girişinde tam gün Güvenlik Personeli bulunmakta Öğretmen,Öğrenci ve Personel harici okula ziyaretçi kabul edilmemektedir.

BAHÇE

Okul bahçesinde her öğrenciye 47 m2 alan düşmektedir.

KORİDOR

Okul koridorları 4 mt genişliğinde olup ortadan çizgi ile ayrılmış, koridorlarda sadece sağdan gidiş şeklinde tek yön uygulaması yapılmaktadır.

Kişiler arası 1.5 mt sosyal mesafe uygulanmaktadır. Koridorda sağdan yürüdüğünüzde karşıdan gelen daima solunuzda gelmekte karşı karşıya gelmemektesiniz.

SERVİS

Her servis aracında hijyen uygulaması yapan bir personel bulunmaktadır.Öğrenciler servise binmeden 30 dk. önce araçlar ilaçlanmakta ve servise binecek her personel ve öğrencinin ateşi ölçülmektedir . ( 37.2 derece üzerinde ateşi olan servise alınmayacaktır.Ailesine teslim edilecektir. )

YEMEKHANE

Okulumuz mutfağının Gıda üretimi için gerekli olan Sağlık Bakanlığı -Tarım Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığına ait tüm sertifikalar ve tüm kalite belgeleri mevcuttur. (İSO9001- Hacepp)

Yemekhanede Çatal Kaşık steril edilmiş ve ambalajda servis edilmektedir.

Yemekhanede tabaklar Isıl sterilasyona tabii tutulmaktadır.

Yemek Dağıtım istasyonları sıcak yemek servisi yapmaktadır.

Yemekhanede bütün öğrenciler masalara 1 sıra dolu 1 sıra boş oturmaktadır. Öğrenci başına yemekhanede 4 m2 yer düşmektedir.

Okulumuzda yemek üretimi Gıda Mühendisi kontrolünde okulumuz mutfağında üretilmektedir.Dışarıdan yemek servisi sağlanmamaktadır.

KANTİN

Okul kantininde sadece su , taze meyve ve okul mutfağında üretilen simit ,poaça , sandviç ve kek satılmaktadır. (satılan tüm ürünlerin Gıda kontrolleri düzenli yapılmaktadır.)


Ansolon
Open chat.
1
Merhaba, TED Malatya Koleji size nasıl yardımcı olabilirim?