11.02.2021

Prof.Dr.Kadir ERTEM (Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı)

Funda ERTEM (ÖĞRETMEN)

Değerli TED ailesi; Bizler de 12 yıldır TED ailesindeyiz, iki kızım burada okuyor. 11. Sınıfta ki kızımın kısa süre önce bir İstanbul seyahati sürecinde İstanbul hava limanında Afrikalı gençlerin olduğu bir turist gurubu ile teması oldu. Onları eğitimini aldığı akıcı yabancı dili ile yönlendirip, bilgilendirmesi süreci çok etkileyiciydi… İşte o an Anaokulundan o zamana kadar aldığı dil eğitiminin ne kadar donanımlı ve yeterli olduğunu gördüm, akranlarına göre fazla ders yüküyle yaşadığı zorlu sürecin onu henüz ergenlik döneminde yetkin kılması her şeye değdi, o an işte iyi ki dedim.

Pandemi sürecindeki, online eğitim yetkinliği, dil eğitimine verdiği önem, okulun hijyenik ortamı öğrencinin sadece akademik gelişimi değil kariyer, kişisel-sosyal gelişimi de merkeze alan eğitim öğretim süreci bizim burayı tercih etmemizdeki nedenlerdir.