Uzaktan Eğitim Sürecinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi (PDR) olarak uzaktan eğitim sürecinde, siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle temas halinde bulunmaya özen göstermekteyiz. Sizlerle teknolojik araçlar yardımıyla (telefon, e-posta vb.) iletişim kurmaya devam ediyor, evde destek ihtiyacı hissettiğiniz alanlarda sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Öğrencilerimizin evde rutinlerini takip etmelerinde yol gösterici olması açısından “Uzaktan Eğitim Ev Programları” oluşturduk. Ayrıca, öğrencilerimizin uzaktan eğitim sürecinde psiko-sosyal alanda gelişimlerini desteklemek amacıyla haftalık PDR ders videolarını sizlerle paylaşmaktayız. Bu videoları öğrencilerimizle birlikte izleyip içeriğin daha da zenginleşmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizle canlı bağlantılar aracılığıyla da rehberlik grup çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, onların evdeki süreçlerini daha sağlıklı geçirmelerine destek olmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte sizlere yönelik hazırladığımız “Öğrencilerimizin Evde Geçireceği Dönem İçin Öneriler” ve “Öğrenme Sürecini Desteklemek ve Kayıpları Azaltmak” konulu Paylaşım Penceresi Rehberlik Bültenlerimizi sizlere paylaştık.

Sizlerin de ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurularak benzer konulardaki paylaşımlarımızı önümüzdeki süreçte devam ettireceğiz.