Malatya İnönü Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan kampüsüyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğretim düzeyinde eğitim veren bir özel okuludur. TED Malatya Koleji, 23.000 metrekarelik arazi üzerine kurulu, 14.000 metrekarelik kapalı alan ve 4000 metrekarelik açık oyun alanları ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim yerleşkesi olarak hizmet vermektedir.
Son 17 yılda açılan ilkokul, ortaokul ve lise kısımlarıyla Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından biri haline gelmiştir.
Öğrencilerimizi sadece akademik alanda değil aynı zamanda sosyal alanlarda da başarılarını artırmak için okulumuzda birçok projeler ve programlar yürütmekteyiz.
Yaşadığımız çevreye olan sorumluluklarımızı aşılamak amacı ile ECO-SCHOOLS programı okulumuzun tüm birimlerinde yürütülmektedir.